social_media_manager

PR-praktikant till hösten 2017

Nu söker vi dig som också brinner för PR, kommunikation och sociala medier!
Vår PR-avdelning tar emot en praktikant under hösten.

Ort: DN-Skrapan i Stockholm
Period: Minst 6 veckor under HT-17

Då Onemotion IMC är en fullservicebyrå som jobbar med integrerad kommunikation jobbar vi högt och brett, strategiskt och taktiskt, traditionellt och digitalt. Vi ser gärna att vår praktikant har ett stort intresse för och kunskaper om det digitala landskapet och sociala medier.

I arbetet kommer du få vara delaktig i specifika kampanjer, såväl som det dagliga löpande arbetet. Vi jobbar nära våra kollegor inom reklam och event så det är bara att förbereda sig på uppgifter av varierat slag. Vi jobbar snabbfotat och kreativt och lovar att göra vårt bästa för att det ska bli en rolig, lärorik och utvecklande praktikperiod.

Krav och färdigheter:
Datorvana är en förutsättning
Bra på att uttrycka sig i skrift
Grundläggande kunskaper inom marknadsföring och kommunikation
Intresse för och inriktning mot PR
Lever i det digitala och sociala landskapet
Kunskaper i Adobe Creative Suite är ett plus!

För intresse, kontakta: fredrik.hillerborg@onemotion.se

  • Publicerat för 3 månader sedan