om

Onemotion söker senior projektledare

Onemotion IMC är en kommunikationsbyrå som jobbar med integrerad marknadsföring. Tack vare vår mix av strateger, reklamare, skribenter, projektledare, pr-konsulter och producenter har vi möjlighet att skapa effekt utan att fokusera på kanal eller disciplin.

Vi söker nu efter en senior projektledare med digital kompetens som trivs med att vara delaktig hela vägen från idé till genomförande och vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom PR, reklam och kommunikation.

Du är van att jobba med och driva projekt kring exempelvis hemsidor, applikationer, registreringssystem och användargränssnitt. Du är pedagogisk och duktig på att förklara komplexa tekniska lösningar så att de blir begripliga – omvänt kan du också tolka och omsätta önskemål i praktiska projekt.

Hos oss kommer du att vara den naturliga länken mellan kund och det digitala teamet på vår PR- och reklamavdelning, dessutom jobbar du tätt tillsammans med kreatörer, strateger, kundansvariga och andra projektledare.

Vad erbjuder vi?

En dynamisk arbetsmiljö där vi sätter stort värde i samarbete och allas bidrag till och påverkan på både resultat, utveckling av vårt erbjudande och vår kultur. Möjligheter att utvecklas snabbt, i din egen roll och tillsammans med resten av teamet och byrån. En stor och nöjd samling härliga kunder. En av Stockholms trevligaste utsikter.

Vem är du?

 • Minst fem års erfarenhet från projektledning
 • Vana av att leda digitala projekt och förståelse för både kreatörs- och kundperspektiv i dessa
 • Duktig kommunikatör, såväl i samtal som skrift
 • Tekniskt intresserad och nyfiken, har koll på ny teknik och trender
 • Trivs bra med högt tempo, omväxlande projekt och högt i tak

Vad behöver du vara vass på?

 • Planering, genomförande och uppföljning av projekt, från brief till debrief
 • Kunddialog, att skapa och bygga relationer
 • Budgetering och offertskrivande
 • Office-programmen (ffa Excel, Powerpoint och Word)
 • Adobe Creative Cloud-programmen

Det är meriterande om du också kan dessa i någon utsträckning:

 • WordPress
 • HTML
 • JavaScript

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Karin Hallerbäck på 0708-710409
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till karin.hallerback@onemotion.se
Ansökningar hanteras löpande.

 • Publicerat för 4 månader sedan