om-2

Onemotion söker AD

Onemotion IMC är en kommunikationsbyrå som jobbar med integrerad marknadsföring. Tack vare vår mix av strateger, reklamare, skribenter, projektledare, pr-konsulter och producenter har vi möjlighet att skapa effekt utan att fokusera på kanal eller disciplin.

Vi söker nu efter en erfaren Art Director som kan omsätta strategi till nyskapande kreativa koncept, oavsett kanal och samtidigt vara en del i utvecklingen av vårt erbjudande inom PR, reklam och kommunikation.

Som Art Director kommer du främst arbeta tillsammans med projektledare och våra andra kreatörer – beroende på uppdragets form och kanal. Din kontakt med Creative Director och strateger är också en nyckelfaktor, där du har ansvar att utifrån praktisk brief skapa kommunikativa, visuella koncept.

Vi ser att du har ett brinnande intresse för kommunikation i alla dess former och aktivt söker inspiration för att utvecklas kreativt. Vi tror också att du gillar att förmedla dina kunskaper och idéer till dina kollegor för att inspirera dem, och att du är bra på att både ge och ta konstruktiv feedback.

Vad erbjuder vi?

En dynamisk arbetsmiljö där vi sätter stort värde i samarbete och allas bidrag till och påverkan på både resultat, utveckling av vårt erbjudande och vår kultur. Möjligheter att utvecklas snabbt, i din egen roll och tillsammans med resten av teamet och byrån. En stor och nöjd samling härliga kunder. En av Stockholms trevligaste utsikter.

Vi söker dig som:

 • Har minst fem års byråerfarenhet som Art Director
 • Har en stark portfölj med bevisad talang för färg, form och komposition
 • Är van att arbeta i arbetsgrupper och kunna prioritera tid och engagemang mellan parallellt pågående projekt
 • Är målinriktad och långsiktig utan att tappa detaljfokus
 • Har ett naturligt intresse för färg, form och kulturella uttryck i alla dess former
 • Är en stark kommunikatör som vågar kravställa både internt och mot kund

Du behöver varar vass på:

 • Avancerade kunskaper i Adobe Creative Cloud-sviten
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-sviten
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Snabbt kunna omtolka information till koncept samt förmedla och pitcha in dessa
 • Kvalitetssäkring av det kreativa arbetet, från strategiska riktlinjer och grafisk manual till kreativ höjd

Det är meriterande om du också har:

 • Goda animeringskunskaper
 • God kunskap inom fotografi och filmproduktion

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Karin Hallerbäck på 0708-710409. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till karin.hallerback@onemotion.se Ansökningar hanteras löpande.

 • Publicerat för 9 månader sedan