om

Onemotion söker Kundansvarig PL

Vi på Onemotion tänker att all kommunikation hänger ihop, därför jobbar vi integrerat med sådant som andra byråer håller isär – varumärkesstrategier, grafiska profiler, digitala applikationer, fysiska montrar, filmer och mässor. Och allt däremellan. Ingen lösning funkar för alla kunder, därför låter vi inte traditionella discipliner begränsa oss.

Vi söker nu efter en senior projektledare som trivs med att vara delaktig hela vägen från idé till genomförande och vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom PR, reklam och kommunikation. Hos oss kommer du att vara den naturliga länken mellan kund och kreatör, dessutom jobbar du tätt tillsammans med våra utvecklare, strateger, producenter och andra projektledare.

Vad erbjuder vi?

En dynamisk arbetsmiljö där vi sätter stort värde i samarbete och allas bidrag till och påverkan på både resultat, utveckling av vårt erbjudande och vår kultur. Möjligheter att utvecklas snabbt, i din egen roll och tillsammans med resten av teamet och byrån. En stor och nöjd samling härliga kunder. En av Stockholms trevligaste utsikter.

Vem är du?

En duktig kommunikatör och erfaren projektledare (minst fem år i branschen). Trygg i konsultrollen och bekväm med att fungera som extern kollega till kund. Du är van att leda både strategiska och digitala projekt och kan hålla både arbetsgruppen och kunderna i handen och leda i rätt riktning. Du fastnar inte i detaljer utan behåller perspektivet även när det händer mycket. Vi ser att du är tekniskt intresserad och nyfiken, och att du har koll på utveckling och trender inom området. Sist men inte minst tror vi att du som vi tycker att samarbete är a och o.

Vad behöver du vara vass på?

Planering, genomförande och uppföljning av projekt, från brief till debrief. Kunddialog och att skapa och bygga relationer. Budgetering och offertskrivande.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Karin Hallerbäck på 0708-710409
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till karin.hallerback@onemotion.se
Ansökningar hanteras löpande.

  • Publicerat för 2 månader sedan