creative

Praktik som grafisk formgivare hos kommunikationsbyrån Onemotion IMC

Vår PR- och reklamavdelning tar emot praktikant som grafisk formgivare under höstterminen 2019. Vi söker dig som i dag studerar visuell kommunikation och grafisk formgivning. Ett stort intresse för marknadsföring och form ser vi som en självklarhet.

Ort: DN-Skrapan i Stockholm
Period: Minst 8 veckor under HT-19

Då Onemotion IMC är en fullservicebyrå som jobbar med integrerad kommunikation jobbar vi högt och brett, strategiskt och taktiskt, traditionellt och digitalt.

I arbetet kommer du få vara delaktig i specifika kampanjer, såväl som det dagliga löpande arbetet. Vi jobbar i gränslandet mellan reklam och PR, så det är bara att förbereda sig på uppgifter av varierat slag med intressanta och välkända varumärken! Vi jobbar snabbfotat och kreativt och lovar att göra vårt bästa för att det ska bli en rolig, lärorik och utvecklande praktikperiod.

Krav och färdigheter:

  • Goda kunskaper inom: Adobe Cloud, Illustrator, Photoshop och InDesign.
  • Man bör klara av enklare retusch i Photoshop och förstå skillnad på vektorer/pixlad grafik, vikten av bildupplösning och skillnaden på CMYK/RGB färger.
  • Plus är att man gjort presentationer i keynote/powerpoint samt kan klippa/ göra bildspel i Premiere eller After effects.

 

För intresse, kontakta: fredrik.hillerborg@onemotion.se

  • Publicerat för 5 månader sedan