Katja Rosén, Onemotion IMC

Katja Rosén ny projektledare på reklam och PR-sidan

Onemotion har rekryterat Katja Rosén som senior projektledare på reklam och PR-sidan. Hon kommer närmast från NetEnt där hon haft ett flertal roller på kommunikationsavdelningen, bland annat som Employer Brand Manager och Communication Strategist.

– Att jobba strategiskt med kommunikation, design och innovation och är något jag brinner för. Därför känns det oerhört spännande att börja på Onemotion och få möjligheten att arbeta med integrerad kommunikation. Jag hoppas kunna bidra till den breda kompetensen på byrån och ser mycket fram emot att få lära känna kunderna för att tillsammans kunna skapa effekt, kommenterar Katja Rosén.

Onemotion IMC arbetar med integrerad marknadskommunikation. Från varumärkesstrategier, grafiska profiler och digitala applikationer, till fysiska montrar och mässor. Idag omsätter man cirka 120 Mkr och har drygt 50 anställda.

  • Publicerat för 6 månader sedan