Beautiful Apartments får ny logotyp, grafisk profil och webb

Beautiful Apartments är ett av de ledande relocationsbolagen i Sverige med hundratals lägenheter i Stockholm, Södertälje och Malmö.

Sedan starten 2012 har marknaden exploderat, med nya konkurrenter och nya möjligheter och det var där vårt samarbete med började. Beautiful Apartments kände att man hade ett behov av att tydliggöra sin position som det mest trovärdiga och serviceinriktade bolaget på marknaden.

 

Vårt uppdrag innebar marknadsanalys, förtydligande av position, varumärkesutveckling och produktion. Resultatet blev ett varumärke som till mångt och mycket var en reflektion av känslan att stiga in i någon av de moderna, stiliga och trygga boenden som Beautiful Apartments erbjuder.

Vi gick in för att skapa ett Beautiful Apartments som är en etablerad spelare att räkna med, en pålitlig partner mot både B2B och slutkund. Vi vill också ta en position genom design – med en utgångspunkt och inspiration från skandinaviskt formspråk, arkitektur och high-end konsumentprodukter.

Det har också varit viktigt för oss att skapa ett varumärke som kan bära upp såväl en känsla av design och service, samtidigt som man kan vara både tydlig och skarp.

”Heter man Beautiful Apartments måste man helt enkelt vara beautiful själv.”