Hifab.se

Hifab är ett av Sveriges största projektledningsföretag och erbjuder tjänster för projektledning och strategisk rådgivning inom bygg- och anläggningsbranschen.

Hifab genomförde under våren 2017 ett ansiktslyft av sin grafiska profil och behövde hjälp med att implementera den uppdaterade profilen digitalt. Den primära kanalen för extern kommunikation är Hifab.se där man kommunicerar med både potentiella medarbetare, aktieägare och kunder. Sidan använde en äldre CMS-lösning som var väldigt tidskrävande att arbeta med och saknade en hel del funktioner man förväntar sig av ett modernt publiceringsverktyg.

Utifrån den nya grafiska profilen designade Onemotion upp en helt ny webb med WordPress som CMS. För att säkerställa att flöden och struktur motsvarade förväntningar internt, inkluderades medarbetarna i processen genom att via ett enkätsystem ge sin input kring behov och önskemål.

Utöver design och ett skräddarsytt publiceringsverktyg implementerades även ett antal externa system, däribland ett HR-verktyg.

hifab-mb
hifab
hifab-iphone
hifab-wp