KPA
KPA 100-årsjubileum

När KPA Pension firade 100 år ville man bjuda in kollegor och samarbetspartners för att fira. Målet var en inkluderande fest där gästerna skulle ha riktigt kul och gärna dansa. Onemotion IMC arrangerade festen på anrika Berns i Stockholm. För att öka på en lyxig upplevelse utgick vi från det glada 20-talet. Redan i entrén möttes gästerna av stämningen i form av en exklusiv foliering. Dekoren, som var genomgående i hela lokalen, följde en visuell tonalitet i grönt, beige och guld och levandegjordes av blomsterarrangemang på alla bord. Konferencier för scenprogrammet var Sissela Kyle. Under kvällen bjöds på Fantastic Four som från stora scenen underhöll under 3-rättersmiddagen tillsammans med blåsinstrument, sångare och dansare som intog dansgolvet för att få fart på energierna.

Dansnumret blev inte sämre av att dansarna kostymerades till pensionärer med vitt hår och rullatorer som försiktigt tog sig fram mellan borden för att sedan breaka loss och överraska alla. Precis som det ju sker när man har en riktigt bra pension!

För att skapa ytterligare minnen av den stora festkvällen arrangerades aktiviteter i form av fotovägg med en proffsig fotograf, fotobås och ett mycket uppskattat tombolahjul där gästerna fick ett trevligt avslut på kvällen med fina priser.

Vi ser fram mot att ses nästa jubileum och innan dess också såklart. Grattis KPA, säger vi så länge!

KPA-100-140
KPA-100-244
KPA-100-396