Oriflame
43. 000 personer besökte virtuell skönhetsgala

Tillsammans med Oriflame-representanter från Ryssland, Sverige, Polen och Brasilien skapade Onemotion IMC en gala för Oriflame, som utöver produktvisningar och underhållning blev startskottet för uppstartsmötet Accelerate Your Success.

I samband med att den internationella skönhetsjätten i januari 2021 skulle samla den globala organisationen till Accelerate Your Success, har Onemotion IMC genomfört ett flertal digitala eventproduktioner. Själva galan syftade till att samla anställda och konsulter för att sprida information, produktutbilda samt för att uppmärksamma årets insatser. Galaeventet blev också det självklara kanalvalet för att presentera Oriflames nya grafiska riktlinjer.

På det internationella eventet var 24 personer världen över uppkopplade i samma videosamtal, där föregående års främsta insatser premierades. Inspirerande intervjuer via länkar översattes live av tolkar som fanns på plats under sändning. Besökarna kunde välja bland nio olika lokala språk och på eventdagen tittade 15. 000 personer på eventets livestreams. I de virtuella utställningsmontrar, där Oriflames varumärken representerades, fanns personal på plats tillsammans med filmmaterial, webbfördjupningar och en stor mängd nerladdningsbara filer. vVenues-plattformen designades i sex olika språkversioner med anpassat innehåll i var och en av språkversionerna. Oriflamegalan Accelerate Your Success är ett av de större digitala evenemang som genomförts med totalt 43. 000 inloggade användare i vVenues från totalt 120 olika länder. Vår kund låter meddela att de långt efter genomfört event fortfarande får positiv feedback för insatsen, från olika håll runt om i världen.

oriflame