Bjud ditt företag på en magisk upplevelse The Wondrous & Digital Christmas Show!

En makalös Digital Julyra med Isaac & The Soul Company och Andreas Weise. Fira jul med kollegorna på ett helt nytt sätt!

Tid: När ni vill
Plats: Online

Först och främst, The Wondrous & Digital Christmas Show är ett helt nytt sätt att fira julfest.

Som företag går ni in i en stämningsfull digital julvärld och får en intim och samtidigt festlig upplevelse för era anställda, anpassad efter ert varumärke. Er VD, eller annan talesperson, spelar in en video i studio och håller på så sätt sitt jultal till er grupp.

Väl på plats minglar ni i den digitala festlokalen, avnjuter en hejdundrande show med Isaac & The Soul Company. Och vem står för julstämningen då? Ingen mindre än Andreas Weise. Är det jul, så är det.

The Wondrous & Digital Christmas Show är helt digital och upplevs lika bra vid hemarbetsplatsen som i konferensrummet, eller varför inte hemma framför datorn eller TVn med familjen? Kort sagt, runt hörnet väntar julmagi på ett innovativt och nyskapande sätt, med lika mycket känsla och glädje som någonsin en julfest bjudit på.

Isaac & the Soul Company

Isaac & The Soul Company

WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit. THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!

Vår värld bygger på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen. Det är precis den känslan vi ska ge gästerna på The Wonderous Christmas Show!

Andreas Weise

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 var Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken.

Han har på egen hand utvecklat sitt register och sångstil, han är verksam inom genrer som swing, soul, jazz och pop och har själv släppt två julskivor. I The Digital and Wondrous Christmas Show levererar Andreas flera julklassiker, för vem kan väl förmedla mer julkänsla än Andreas Weise!

AW

Frågor & Svar

Säljer ni biljetter till privatpersoner också?

Nej, tyvärr gör vi inte det, detta är ett företagskoncept som tyvärr inte är tillgängligt för privatpersoner.

Kan julfesten göras för våra kunder istället?

Självklart kan vi anpassa julfesten för kunder istället, eller varför inte både och, vi kan skapa separata fester för kunder och anställda – två julfester är bättre än en!

Kan jag inte beställa mindre än 100 biljetter?

Nej, tyvärr är det inte möjligt eftersom vi anpassar miljön unikt för det beställande företaget vilket gör att vi behöver en minsta volym – men det går naturligtvis bra att bjuda in kunder, släkt och vänner för att få nytta av alla biljetter.

Är det bara anställda som får komma?

Nej, självklart är alla med biljett välkomna, ge bort biljetter till kunder, vänner eller till någon annan som behöver en riktigt fin julupplevelse.

Hur fungerar biljetterna?

När ni beställt era biljetter skickar ni oss mailadresser till de som skall bjudas in, vi ser då till att de först får en inbjudan och på julfestdagen får en egen personlig inloggningslänk utskickad.

Finns det flera olika datum?

Eventet sänds helt på er begäran, ni kan därför fritt välja tid och datum för ert event.

Vad händer om mina gäster blir sjuka?

Det är just det som är så fint med ett digitalt event, julshowen går lika bra att se var än du är – och i sjuksängen är det kanske extra trevligt med något att göra. Se till att stanna hemma om du blir sjuk.

Vad behöver jag för dator?

The Wondrous and Digital Christmas show streamas via plattformen vVenues och kräver nästan ingenting av din dator eller surfplatta, eller smart TV för den delen. Vi rekommenderar en senare version av Chrome, Edge eller Safari men fungerar också på många andra.

Kan jag se julshowen via min mobil?

Ja, det kan du absolut göra, men upplevelsen blir bättre och bättre ju större skärm du använder, vi rekommenderar surfplatta eller större.

Hur får jag mina biljetter?

En inbjudan skickas till de som skall få biljetterna direkt efter beställning, inbjudan anpassas för ert företag och blir en trevlig julhälsning. På dagen för julfesten skickas en ny inbjudan ut med en personlig länk för att komma direkt till julfesten.

Hur mycket skräddarsys julfesten för mitt företag?

Vägen till eventet kantas av ert företags logotyper, vid julgranen sitter er VD eller annan talesperson och berättar om året som gått. Dina besökare kan sedan umgås med varandra i virtuella sällskapsrum med videomöten för upp till 50 personer. Rummen anpassas efter hur många gäster företaget har och kan anpassas för olika teman – ex visa upp din ugly x-mas sweater.

Vilken musik kommer att spelas?

Isaac & The Soul Company och Andreas Weise kommer att bjuda på en energifylld mix av soulfulla jullåtar och riktiga julklassiker mixat med en skräddarsydd show.

Kontakta oss för demonstration och mer information

Personuppgifter(Required)