OM

Vi är mer kreativa än någonsin, låt oss utnyttja det tillsammans

Vi alla påverkas av den märkliga situationen just nu. En insikt är att om människor och bolag tar initiativ att hjälpa varandra, kan vi tillsammans skapa engagemang och därigenom fortsatta affärer.

Vårt erbjudande till dig är kommunikativa och taktiska aktiviteter prismässigt anpassade efter era förutsättningar – oavsett utmaning. Vi ser det som att kroka arm och gemensamt ta oss genom krisen.

När fysiska evenemang ställs in har Onemotion lösningar. T.ex. digitala alternativ till events/upplevelser, varumärkesarbete, strategi, content, SoMe, och all övrig kommunikation.

Vi har lanserat en ny plattform för digitala events och möten med fysisk studio och anpassningsbart gränssnitt med mer eventkänsla än andra videomötesmoduler. Här kan ni kostnadseffektivt streama events, lanseringar, utbildningar och personalmöten, så kontakta oss för en demo!

Vårt snickeri konstruerar snabbt och kvalitetssäkert fysiska enheter. Även om vi vanligtvis bygger mässor och inredningar finns det många sammanhang där finsnickeri behövs: ex. butiker, kontorsinteriörer eller andra publika ytor. Vi har möjlighet att förproducera montrar och eventmaterial inför hösten.

Hör av er så ses vi på ett digitalt möte!

Mvh,
Onemotion
info@onemotion.se