portal

Vi söker fler projektledare och koordinatorer

Vi behöver inför hösten stärka upp vårt team med flera duktiga medarbetare. Vi söker projektledare med erfarenhet från event och upplevelsemarknadsföring, rollen är senior och innebär att ansvara för projektledningen av komplexa projekt, ofta inklusive det operativa ansvaret mot beställaren. Du som söker bör ha minst fem års erfarenhet av projektledning inom event/upplevelsemarknadsföring och gärna en utbildning inom projektledning och/eller kommunikation. Vi behöver även fler eventkoordinatorer som arbetar tillsammans med våra projektledare med genomförandet och koordinationen av projekten. Här krävs en mycket god koordinationsförmåga och flexibilitet för såväl uppgifter som arbetstider. Även för denna roll vill vi att du har erfarenhet från event och/eller upplevelsemarknadsföring, som projektledare på en mindre byrå eller andra större koordinationsuppdrag. Självklart är utbildning inom eventprojektledning meriterande.

I arbetet kommer du få vara delaktig i specifika kampanjer, såväl som det dagliga löpande arbetet. Vi jobbar i gränslandet mellan event, upplevelser, reklam och PR, så det är bara att förbereda sig på uppgifter av varierat slag med intressanta och välkända varumärken! Vi jobbar snabbfotat och kreativt vilket ger en intressant och omväxlande yrkesroll med många härliga kollegor.

Skicka gärna CV och en ansökan till job@onemotion.se skriv projektledare eller koordinator i ämnesfältet så återkommer vi så snart vi kan.

Utöver dessa roller söker vi även strateigiska projektledare, originalare, produktionsledare och en copywriter till vår reklamavdelning, dessa rekryteringar hanteras av Inhouse och du kan läsa mer om dem här https://www.inhouse.se/?s=onemotion.