vvenues

vVenues 2.0 matchar upplevelsen av fysiska events

Vi firar framgången för vår digitala eventplattform med ny websida och ny grafisk identitet på https://vvenues.com/. Men kundernas kommentarer är nog ändå det som bäst beskriver hur bra vVenues faktiskt är. Speciellt uppskattas interaktiviteten, den flexibla designen och de möjligheter som nätverksdelarna erbjuder. Kanske är vi på väg mot en framtid där man hellre ses online? Här kommer ett smakprov från Kristina Almström, Senior Manager Global Community and Learning Global Employee Experience Team, Oriflame Cosmetics AB:
Vi kan bara säga ”stort tack” för ett väl utfört event!

vVenues gav oss en riktigt innehållsrik och snygg digital plattform där vi kunde hålla ett event som uppfyllde alla önskemål. Tack vare ett utmärkt samarbete lyckades vi skapa ett event som gjort att vi fått massor av fina kommentarer och positiv respons på eventet som helhet. Särskilt upplevelsen av olika innehåll och format i en och samma plattform uppskattades.

I skrivande stund har redan flera regioner kontaktat oss och frågat om plattformen, hur den kan återanvändas och hur de eventuellt kan använda lösningen för egna event. Det ser vi som ett kvitto på att vVenues lyckats överträffa alla våra förväntningar på ett fantastiskt sätt. Återigen, hälsa och tacka alla involverade i eventet från oss!”